2007. június 25., hétfő

Kívánságműsor

Előfordul időnként, hogy a kocsiban a Sláger rádiót hallgatom, kb. két-három szám erejéig, amikoris rájövök, hogy ezeket a számokat legutóbb tegnap hallottam (jó esetben, rosszabb esetben néhány órával korábban), és már a könyökömön jönnek ki. Ilyenkor általában keresgélek egy darabig az állomások között, aztán feladom és kikapcsolom az egészet.

Amiért most ezt szóba hozom, az az adó kívánságműsora. Nem ritka ugyanis az olyan betelefonáló, aki csak annyit mond: "Kovács Józsefné vagyok Mezőtúrról, és egy számot szeretnék kérni. Köszönöm!" Na ne mondja, kedves, egy számot? Hát, nem tudom, lássuk csak... igen, akad itt olyasmi. Könyörgöm, hogy lehet egy könnyűzenei kívánságműsortól ilyet kérni? És hogy lehet egy ilyen kérést bejátszani? Vicc az egész. Az i-re a pontot egy tegnapi telefon tette fel, hasonló stílusban: "szeretnék egy számot kérni a keresztlányomnak". Mire megszólal Joe Cocker érces hangján: "Baby take off your coat, real slow...". Bravó, ízléses választás, a keresztlányának.

1 megjegyzés:

  1. ez nyilván arról szól, hogy bennevagyokarádióba és kedveskedek a körösztlányomnak, a másik meg miért várnád el, hogy a beszéljen(értsen) angolul a kedves hallgató? Az említett táncz zenének igen jó a ritmusa, hangulatos, oszthogyazmábaszásrainvitálás kit érdekel :)

    VálaszTörlés