2007. május 22., kedd

Vallomás

Tartozom egy vallomással a tisztelt olvasóimnak: hamarosan megnősülök! Erről a közvetlen környezetemben már minden érintett tud, de valahogy nem akaródzott az Interneten is világgá kürtölnöm. Csakhogy ennek megfelelően az időm egyre nagyobb részét töltöm a közelgő esküvő szervezésével, sokminden történik, amiről szívesen írnék ide is, csakhogy bevezetés nélkül meglehetősen faramuci lett volna. De mostantól ez is másképp lesz. A jeles dátum egyébként szeptember 1.

Gabi családi hátterének, hitének megfelelően katolikus szertartást tervezünk, én viszont megrögzött ateista vagyok, ezért például óvatosan választottunk papot és templomot. De mindketten nagyon elégedettek vagyunk az emberünkkel, nagyon szimpatikus, elfogadó és megértő, semmi kifogása nincs a friggyel szemben. Kétszer már voltuk nála felkészítő beszélgetésen is, és meglepetésként ért, hogy ateista szemmel is mennyire érdekesek és felemelőek ezek a beszélgetések (tkp. inkább csak ő beszél), számomra az egész leginkább olyan, mint egy nagyon érdekes vallástörténeti előadássorozat, aminek erős személyes mondanivalója is van.

Természetesen zajlik az étterem és a zenekar kiválasztása is, meg az ilyenkor szokásos előkészítő feladatok, ruhaválasztás, meghívottak névsorának összeállítása, stb. Nem akarok senkit a részletekkel untatni.

2 megjegyzés:

  1. Apropos névsor. Lipoveczék, Komorék, és Spoelstráék, ők is Magyarországon vannak akkor...

    VálaszTörlés