2005. október 31., hétfő

Oh no, we suck again!

A hétvége egész élménydús volt.

Péntek este Marsnézéssel kezdődött: az egyik kollégának van egy teleszkópja, amivel meglestünk a legközelebbi galaktikus szomszédunkat. Egész jópofa volt, bár sokat nem lehetett látni: egy kis fényes sárga pont helyett egy kicsivel nagyobb sárga pöttyöt láttunk.

Szombaton valamennyit dolgoztam otthon, délután grillezés volt nálunk a lakóparkban (valószínűleg az utolsó, ha elmegy a nap, akkor már elég hideg van), este pedig hokimeccsre mentünk. Ez nagyon szórakoztató esemény volt. Először is a fedett stadion majdnem legutolsó sorában ültünk, de ennek ellenére tökéletesen lehetett látni a pályát és a mérkőzést, nem semmi, hogy milyen jól ki van ez a stadion találva. Aztán az egész egy nagy sóműsor volt, fény és hangeffektekkel, vicces bemondásokkal, a szünetekben játékokkal, tényleg nagyon meg volt csinálva. Harmadrészt, és ez volt a legjobb, tele volt a stadion rendszeres szurkolókkal, akik valami jól betanult koreográfia alapján teljesen egyszerre reagáltak mindenféle dolgora, roppant szórakoztatóan. Amikor pl. az elején felolvasták a játékosok neveit, a vendégcsapat minden játékosa után kórusban kiabálták, hogy „sucks” (gy.k. béna), az utolsó név után meg azt, hogy „he sucks, too”. Amikor kiállítottak valakit a másik csapatból, akkor azt azt mondták, hogy „awwwwwwwww......wwww...ww, sit down you loser” (az awww... hosszan elnyújtott volt), amikor meg gólt kaptunk, akkor azt, hogy „and they still suck”. Pedig gólt kaptunk eleget, a vége 5:1 lett. 4:1-nél, két perccel a vége előtt egy lelkes drukker mögöttünk végre belátta, hogy ezt bizony elvesztettük, és ezt a címben olvasható felkiáltással atda a világ tudtára. Szóval csúnyán kikaptunk, de az egész nagyon jópofa volt.

Vasárnap nem történt semmi említésre méltó.

1 megjegyzés:

  1. Az angol "galaxy" magyar megfeleloje a naprendszer. A Mars tehat naprendszerbeli szomszedunk. "Galaktikus szomszed" az azt suggalna, hogy egy szomszedos naprendszerrol van szo.

    VálaszTörlés